сряда, 26 август 2009 г.

обратно към постинга на Кастиел - за хомосесуализма и за неговата сестра - педофилията

Това, което ме смути беше, че виетнамецът - масажист е на 16 години. По нашите закони - непълнолетен. Цялата история с тъпата й пикантерия не желая да повтарям и да разглеждам.
Това, за което се замислям е другата страна на проблема с хомосексуализма - проблема с педофилията.

Педофилите са хора, които малтретират сексуално деца. Един педофил хваща и експлоатира средно по 150 деца в живота си. В повечето случаи не ги залавят с години, а дори да ги хванат - може и да не ги осъдят. Подобни мъже са много умели в своя занаят. Те проникват в места, където се събират деца /компютърни клубове, пицарии, дискотеки и незабавно набелязват най-самотните и нуждаещите се от внимание. Те търсят момичета и момчета, лишени от обич и грижи от страна на прекалено заети и незаинтересовани родители. само за няколко минути успяват да ги подчинят и започват да ги малтретират. Средната продължителност на възползването от едно дете е седем години! Защо истината не излиза наяве? Защото тези хора сплашват децата, които се страхуват да не научат родителите им.

Педофилите сърфират в компютърната мрежа и търсят деца в нужда. Да оставите децата си без надзор в интернет е все едно някой мазник да се появи на прага ви и с ухилена физиономия да ви каже - Знам, че си ужасно зает/а и уморен/а. Какво ще кажеш да позабавлявам известно време сина ти или дъщеря ти?... Пускаш го да влезе а той отива направо в стаята на детето ти и заключва вратата след себе си. Кой може да знае какво става там? Точно така постъпват неразумните родители, когато предоставят на детето си собствен компютър или телевизор. Подобна стъпка предвещава беда. Но това е обичайно сред много съвременни семейства, а после немалко от тях съжаляват горчиво, че са оставили без надзор децата си. Имам и други неща за размисъл по този въпрос - които ще споделя по-късно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар