сряда, 26 август 2009 г.

скандална статия, която получих като коментар

статия на Майкъл Суифт публикувана в Гей комюнити нюз

Изпращам ти кратък откъс от това скандално писание. Бившият конгресмен Уилям Данмайър прочете тези редове по време на дебат в Конгреса.
...
hikari - раздвоена съм дали да пусна този коментар
или да го изтрия заедно с още няколко, в които имаше арогантни заплахи и обиди. все пак надделява в мен мнението да го пусна, но държа да подчертая, че лично не познавам въпросната статия в оригинал. Не знам дали тези думи отразяват вижданията на един човек, или са представителни за цялата общност в Сащ. Със сигурност не всички активисти на хомосексуалното движение биха се подписали под такъв текст. Ясно е обаче, че трябва да пазим децата от сексуално малтретиране, независимо дали идва от хомосексуални или хетеросексуални среди. Децата трябва да се пазят ден и нощ докато са малки. Не бива да бъдат пускани сами в обществени тоалетни. Трябва да се внимава на кого се поверяват по време на летните лагери, в занималните, в квартала. Силно обезпокоително е не само сексуалното малтретиране на момчетата и момичетата но и влиянието на ширещата се безконтролно масова култура, която толерира секса с непълнолетни.

Копипействам и самата статия - какво да коментирам?!
Ние ще извратим вашите синове, символ на мъжката ви немощ, на незначителните ви мечти и вулгарните ви лъжи. Ще ги прелъстяваме в училищата ви, в спалните ви помещения, в гимнастическите ви салони, в съблекалните ви, в спортните ви центрове, на семинарите ви, в младежките ви групи, в тоалетните на кината ви, в казармите ви, в закусвалните по магистралите, в мъжките ви клубове, в Конгреса ви - навсякъде, където мъже се срещат с други мъже. Ще ги превърнем в наши любовници и те ще ни бъдат покорни. Ще ги направим свой образ и подобие. Ще копнеят за нас и ще ни обожават.
Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат отменени. На тяхно място ще се прокарат нови закони, които ще породят любов между мъжете. Всички хомосексуалисти трябва да застанат един до друг като братя. Ние трябва да се обединяваме в артистични, философски, социални, политически и финансови общности. Ще победим едва когато се изправим като единно цяло срещу подлия ни враг - хетеросексуалните.
Семейството - развъдник на лъжи, предателства, посредственост, лицемерие и жестокост - ще бъде забранено. Семейната среда, която може единствено да потиска въображението и да задушава свободната воля, трябва да бъде премахната. В лабораториите по генетика ще бъдат зачевани и развивани идеалните момчета. Те ще се обвързват в отделни общности, където ще бъдатнапъствани и контролирани от учени, хомосексуалисти.
Всички църкви, които ни заклеймяват, ще бъдат затворени. Нашите единствени богове са красивите млади мъже. Изповядваме култ към красивото, моралното и естетичното. Всичко грозно, вулгарно и пошло ще бъде унищожено. Тъй като не се съобразяваме с правилата и нормите, възприети от средната класа хетеросексуални, свободни сме да живеем според законите на непоквареното въображение. Ние сме ненаситни.
Ще победим защото сме изпълнени с дълбокото огорчение на потиснатите, които години наред са принудени да се преструват и да играят второстепенни роли във вашето тъпо хетеросексуално шоу. И ние можем да стреляме и да се сражаваме на барикадите на световната революция.
Треперете хетеросвини, когато, свалили маските, се изправим пред вас.

Тази статия изпълнила с дълбоко възмущение консервативните американци бе посрещната от обществеността и от членовете на Конгреса с повдигане на рамене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар