сряда, 26 август 2009 г.

Смущението хомосексуалност не е резултат на свободен избор.

Защо мисля така? Колкото разговори съм имала - хомосексуалистите дълбоко негодуват, когато им се казва, че избират партньор от същият пол в стремежа си да изпитат сексуална възбуда или по някаква друга причина. Подобно твърдение е несправедливо и аз не ги виня, че се гневят. Кой човек съзнателно би тръгнал по път, който ще го отчужди от близките му, ще отблъсне приятелите му, ще му спечели презрението на хетеросексуалната част на човечеството, ще го изложи на опасността от болести, пренасяни по полов път, като спин или туберколоза и дори ще съкрати живота му? Не, хомосексуалността не е избор на личността, с изключение на много редки случаи. На практика ужасени деца и тийнейджъри се изправят пред нещо, което дори не са в състояние да си обяснят.

2. Не съществуват никакви доказателства за наследствената природа на хомосексуалността, -

независимо какво сте чули или прочели в защита на обратното твърдение. Няма уважаващ себе си генетик на света, който да твърди, че е открил т.нар. гей ген, или други белези за наследственост. Това, разбира се не изключва възможността да съществува някаква биологична предразположеност или унаследена особеност на характера, която да прави човека податлив на влияния в това отношение. Но засега усилията да се открият подобни фактори не са довели до конкретни авторитетни научни резултати. Въпреки липсата на доказателства сдруженията на гейове и лезбийки и техните приятели от повечето медии продължават да убеждават обществеността че хомосексуалистите си се раждат такива. Пробутват ни "сензационните открития" на жълтата преса. Даже си спомням преди време бях видяла на корицата на Нюзуик налудното заглавие - В търсене на гей-гена... Дали ДНК не е причината някои мъже да са гейове? Известни журналисти се надпреварват да си правят имидж тенденциозно със темата. На принципа - един експерт ми каза ни пробутват обработка на общественото мнение - все повече се налага мнението?!?! че хората се раждат хомосексуалисти.

Крещящ пример за политически и финансово обоснована обработка на общественото мнение с некоректна информация - по скоро - дезинформация!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар